Четверг, 26.03.2026, 17:09
Life Is Good!!!=)
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • 10
  • »
Модератор форума: FanBuk  
ФК "Буковина"
MC_DoKДата: Понедельник, 28.01.2008, 20:29 | Сообщение # 1
RAP-фанат
Замечания: 20%
Статус: Offline
И тоого:)... Буду что-то писать:) Что еще незнаю:) Но со временем темка будет наполняцо:) Ждите:)

Я знаю кто я, и к чему стремлюсь. А на все другие мнения мне НаС..Ть.©MC DoK.

MC_DoKДата: Вторник, 29.01.2008, 17:17 | Сообщение # 2
RAP-фанат
Склад Команды...

Таблица 2-ой лиги.

MC_DoKДата: Вторник, 29.01.2008, 17:17 | Сообщение # 3
RAP-фанат
Призовые составы «Буковины» (по состоянию на начало 2000 г.)
«Буковина» четырежды становилась призером чемпионатов УССР: в 1968 году в классе «Б» — серебряные медали, во второй лиге в 1980 году — серебро, 1982 и 1988 годах — золотые ме¬дали. В становление нашей команды наибольший вклад в послед¬ние годы внесли три тренера — мастера спорта А. Д. Лерман, А. Г. Павленко и Е. Г. Школьников, который по суммарным результатам достижений руководимых им команд делит вместе с Гулевским первое—второе места среди лучших наставников республики.
«БУКОВИНА» —1968 Серебряными медалями чемпионата УССР среди команд мастеров класса «Б» были награждены:
вратари — Чоба Кахлик и Александр Пронин; полевые игроки — Анатолий Рабич, Федор Чорба, Леон Гросс, м/с СССР Владимир Сорокин, Валерий Коханов, Иван Зубач, м/с СССР Александр Павленко, Валерий Тимофеев, Петр Кобичик, м/с СССР Мирослав Крыж, Иосиф Бордаш, Владимир Степаненко, Владимир Воронюк, м/с СССР Михаил Мельник, Валерий Семенов, Иван Пынзарь. Старший тренер Виктор Лукьянович Лебедев, тренер — м/с СССР Анатолий Федорович Савицкий.
«БУКОВИНА»—1980 Вторыми призерами чемпионата УССР среди команд второй лиги стали:
вратари — Владимир Никитин и Василий Мудрей; полевые игроки — Юрий Ковба (капитан команды), Виктор Барчук, Степан Крупен, Роман Угренчук, Юрий Гий, Сергей Шмундяк, Владимир Сакалов, Александр Мороз, Игорь Заводчиков, Виктор Максимчук, Александр Репутацкий, Игорь Калита, Сергей Пивоваров, Иван Нагирный, Валерий Чернецкий, Олег Чорноус. Старший тренер — м/с СССР Борис Андреевич Россихин, тренер — Юрий Михайлович Дячук-Ставицкий, начальник команды — Михаил Владимирович Арсений, администратор — Владимир Дмитриевич Воронюк.

MC_DoKДата: Вторник, 29.01.2008, 17:18 | Сообщение # 4
RAP-фанат
Продолженые...
«БУКОВИНА» —1982 Чемпионами УССР среди команд второй лиги стали:
вратари — Геннадий Савко и Василий Мудрей; полевые игроки — Виктор Барчук (капитан команды), Иван Гакман (вице-капитан), Роман Угренчук, Сергей Шмундяк, Виктор Олейник, Валерий Богуславский, Юрий Гий, Виктор Максимчук, Роман Вербовский, Игорь Заводчиков, Юрий Илюк, Валерий Чер¬нецкий, Виктор Ряшко, Олег Чорноус, Владимир Стасинец, Олег Арийчук. В первом круге за «Буковину» играл Виктор Пасулько, который перешел в одес¬ский «Черноморец», а затем — московский «Спартак» (обе команды высшей лиги). Старший тренер — м/с СССР Александр Георгиевич Павленко, тренер — м/с СССР Иштван Дьердьевич Шандор, начальник команды — Михаил Влади¬мирович Арсений, администратор — Владимир Дмитриевич Воронюк.
«БУКОВИНА»—1988 Золотых медалей чемпионов УССР среди команд второй лиги были удостоены:
вратари — Николай Чеботарь (вице-капитан команды) и Виталий Толмачев; полевые игроки — Юрий Гий (капитан команды), м/с СССР Виктор Будник, Олег Бурчак, Андрей Гузиенко, Василий Задорожняк, Валерий Королянчук, Юрий Кошкин, Виктор Мглинец, Виктор Олейник, Сергей Походзило, м/с ССОР Юрий Махиня, Валерий Сарафинчан, Юрий Шелепницкий, Юрий Черенков, Дмитрий Билоус, Владимир Цап, Александр Томах. Главный тренер — м/с СССР Ефим Григорьевич ШКОЛЬНИКОВ, начальник команды — старший тренер Владимир Тарасович САКАЛОВ, тренер — Валерий Александрович БОГУСЛАВСКИЙ, тренер-администратор — Владимир Дмитриевич ВОРОНЮК.
«БУКОВИНА»—1989 Серебряных медалей чемпионата УССР среди команд второй лиги были удо¬стоены:
Вратари: Анатолий Чистов и Виталий Толмачев; полевые игроки: Юрий Гий (капитан команды), Валерий Сарафинчан, Олег Бурчак, Валерий Королянчук, Андрей Гузиенко, Виктор Мглинец (вице-капитан), Виктор Будник, Сергей Походзило, Александр Бобарико, Юрий Махиня, Василий Задорожняк, Юрий Черенков, Виктор Олейник, Сергей Соботюк, Владимир Цап, Валерий Алистаров.
Главный тренер — м/с СССР Ефим Григорьевич ШКОЛЬНИКОВ, начальник команды — старший тренер Владимир Тарасович САКАЛОВ, тренер — Валерий Александрович БОГУСЛАВСКИЙ, тренер-администратор — Владимир Дмитриевич ВОРОНЮК.

MC_DoKДата: Вторник, 29.01.2008, 17:19 | Сообщение # 5
RAP-фанат
Продолжение...
«БУКОВИНА»—1990 Победителями чемпионата СССР среди команд второй лиги (западная буферная зона) стали:
Вратарь – Владимир Цыткин, полевые игроки: Виктор Мглинец (капитан команды), Валерий Сарафинчан, Николай Литвин, Василий Задорожняк, Александр Бобарико, Валерий Королянчук, Андрей Гузиенко, Виктор Будник, Леонид Федоров, Олег Бурчак. Валерий Алистаров, Сергей Соботюк, Иван Руснак, Сергей Шелест, Владимир Цап, Владимир Коман. В первом круге за команду также выступали: вратарь Виктор Жук, защитник Юрий Черенков.
Главный тренер — м/с СССР, заслуженный тренер УССР Ефим Григорьевич ШКОЛЬНИКОВ, начальник команды — Ярослав Владимирович Герасимович, тренер — Валерий Александрович БОГУСЛАВСКИЙ, тренер-администратор — Владимир Дмитриевич ВОРОНЮК.
„Буковина” 1995 - 1996 За команду - срібного призера чемпіонату України серед команд першої ліги виступали:
Воротарі: Павло Сиротін, Юрій Мелашенко; польові гравці: Віктор Мглинець (капітан команди), Олег Бенько, Олег Кучер, Ярослав Заєць, Роман Русак, Ігор Харьковщенко, Денис Філімонов, Микола Головачук, Віктор Олійник, Борис Фінкель, Дмитро Білоус (віце-капітан), Віталій Мінтенко, Ігор Сарнавський,Богдан Самардак, Юрій Жабинський, Сергій Сапронов, Теймураз Гаделія, Сергій Процюк.
Головний тренер – Юхим Григорович Школьников, тренер – Валерій Олександрович Богуславський.
„Буковина” 1999-2000 За команду – переможця чемпіонату України серед команд другої ліги (группа А) виступали:
Воротарі: Павло Сиротін, Василь Раковиця, В.Копільчук; польові гравці: Віктор Мглинець (капітан команди, з січня 2000 року – граючий тренер), Орест Швець, Сергій Гамаль, Роман Големба, Володимир Павлов, Ігор Мигалатюк, Микола Головачук, Руслан Гунчак, Ельдар Ібрагімов, Ярослав Солкан, Роман Шпірнов, Юрій Шелепницький, Олександр Дергачов, Дмитро Білоус, Роман Зароченцев, Юрій Сулименко, а також Руслан Платон, Іван Федик, Олександр Доскалюк, В. Гуцуляк, В.Мальцев, В.Ісаєв, П.Голубка, В.Шеремета, М.Будзан.
Головний тренер – Юрій Володимирович Гій, тренери: Віктор Борисович Олійник, Аурел Георгійович Васильчук, Борис Андрійович Рассіхін, Микола Володимирович Чепурський.

MC_DoKДата: Вторник, 29.01.2008, 17:21 | Сообщение # 6
RAP-фанат
ФОТО 1949 ГОДА

Всё материали предоставление не официальным сайтом поклоников команды ФК "Буковина"

MaggotДата: Вторник, 29.01.2008, 17:28 | Сообщение # 7
Йа аццкий сотона
Замечания: 0%
настоящий фан, зачот!!!

В душе я очень чуткий и добрый человек, но как выйду из душа...такая сволочь!

MC_DoKДата: Вторник, 29.01.2008, 17:30 | Сообщение # 8
RAP-фанат
BukoUltras
Фото команды 1988 года...
Фото команды 1970 года...
Максим Ілюк.. на мою думку самий лучий молодий игрок команди..

MC_DoKДата: Пятница, 01.02.2008, 17:36 | Сообщение # 9
RAP-фанат
«Буковина» грає контрольні матчі
Чернівецька «Буковина» (друга ліга, група «А») готується до нового сезону. Днями головна команда області зіграла на штучному полі ФОКу «Олімпія» у Чернівцях контрольні поєдинки з клубом першої ліги (16 місце) бурштинським «Енергетиком». Формат ігор був таким: два матчі (основним і другим складом) у два тайми по 30 хвилин.
У зустрічі перших складів зафіксовано нульову нічию. Тут у господарів було більше гострих моментів. Так, один на один із голкіпером виходив Максим Клочко, але воротар парирував м’яч. Двічі був близький до успіху і кращий бомбардир «Буковини» Максим Ілюк. А ось гості слушних нагод для здобуття воріт Василя Раковиці не мали. Додамо, що в півзахисті добре зіграв досвідчений Василь Тофан, котрий має бажання повернутися з Івано-Франківська до Чернівців.
Другі склади зіграли рівний матч. «Буковина» переглянула всіх наявних 26 футболістів. Гострі, але не 100-відсоткові епізоди були в обох суперників. І все ж за три хвилини до завершення матчу «Енергетик» зумів забити переломний м’яч із штрафного з 18-ти метрів.
– Приємно, що в наших новачків є велике бажання грати й довести своє право потрапляти до основного складу, – сказав після ігор віце-президент «Буковини» Валерій КОРОЛЯНЧУК. – Гадаю, до середини лютого ми визначимося зі складом, який потім вирушить на навчально-тренувальний збір до болгарського містечка Бургас. Там зіграємо товариські матчі з місцевими клубами першої та вищої ліги.
А наразі визначається спаринг-партнер «Буковини» на ще одну контрольну зустріч у Чернівцях. Заплановано її на 29 чи 30 січня. Суперником буде або клуб із другої ліги, або учасник першості області.

Сергій КУКУРУДЗ
"Молодий Буковинець"

MC_DoKДата: Четверг, 07.02.2008, 19:40 | Сообщение # 10
RAP-фанат
У контрольному матчі «Буковина» здолала молодших партнерів

Готуючись до сезону, чернівецька «Буковина» під орудою Віктора Мглинця зіграла в Чернівцях на штучному полі ФОКу «Олімпія» товариські матчі з СДЮСШ «Буковина». Формат зустрічей був таким: два матчі двома складами у два тайми по 35 хвилин.
Поєдинок перших складів минув під диктовку «Буковини». Її перевага була беззаперечною. На 15-ій хвилині з подачі Олександра Маковійчука влучним ударом головою відзначився новачок «Буковини» Ігор Вонс, який грав раніше за клуб першої ліги «Енергетик» (Бурштин). Він же в один дотик після кутового за 10 хвилин здобув другі ворота. А загалом мало було гостроти та ударів. Різниця в класі суперників – очевидна. Тому «Буковина» виглядала потужнішою, проте по перерві втратила ще декілька нагод для здобуття воріт (Богдан Скибінський, Василь Тофан, Михайло Рябий). Отже, – 2:0.
У першому таймі других складів точилася рівна боротьба. 17-річним вихованцям спортшколи все ж не вистачало класу. Тож підопічні Віктора Мглинця забили двічі. Після прострілів із флангів відзначилися Олександр Дележа (15 хв.) та Олександр Тодорович
(30 хв.). У матчі трапився прикрий епізод: новачку «Буковини» Андрію Проціву, запрошеному з Коломиї, в ігровому зіткненні зламали ногу, і хлопець надовго вибув зі складу.
У другому таймі цілковито переважала «Буковина». М’яч постійно гостював на половині поля підопічних Юрія Крафта, та рахунок 2:0 так і не змінився.
Віктор МГЛИНЕЦЬ, головний тренер «Буковини»:
– Мої хлопці серйозно не налаштовувалися на гру, бо, напевно, передбачали результат. На їхніх діях позначилася втома, адже ми тиждень перед тим серйозно працювали. Не було легкості, свіжості у діях, та це виправдано. Вирізняти з-поміж гравців нікого не буду.
Юрій КРАФТ, головний тренер СДЮСШ:
– У першому матчі ми виставили експериментальний склад. Футболісти не були зіграні між собою. А в другій грі виглядали збалансованішими. Було витримано тактичні схеми, і в обороні ми відпрацювали заплановані варіанти. Такі спаринги потрібні, а вчитися краще, ніж перемагати.
«Буковина» продовжує підготовку до сезону у Чернівцях. Штучне поле на «Олімпії» надають команді наразі раз на день, а тренерам би хотілося, щоби гравці ще більше перебували на футбольному полі, награвали склад і окремі комбінаційні моменти.
Наступний спаринг заплановано з чернівецьким «Університетом». До кінця лютого команда тренуватиметься у Чернівцях, а потім вирушить до Болгарії.
Поновиться першість у другій лізі третього квітня. Цього дня «Буковина», яка перебуває на третій сходинці турнірної таблиці, прийме у рамках 17-го туру «Нафком» (Бровари).

http://molbuk.cv.ua/article.asp?art_id=28858&retpath=news

pe®shДата: Четверг, 07.02.2008, 23:45 | Сообщение # 11
БОЕЦ
Кифяк Володимир мой сосед, наю его оч хорошо !!!

MC_DoKДата: Пятница, 08.02.2008, 00:08 | Сообщение # 12
RAP-фанат
pe®sh, Супер!!!!! Мож взять у него афтограф для меня???

pe®shДата: Пятница, 08.02.2008, 00:18 | Сообщение # 13
БОЕЦ
Quote (FanBuk)
pe®sh, Супер!!!!! Мож взять у него афтограф для меня???

Че бы й не как увижу его возьму !!!

MC_DoKДата: Пятница, 08.02.2008, 00:19 | Сообщение # 14
RAP-фанат
Спасибо большое, с меня пИфко

MC_DoKДата: Пятница, 08.02.2008, 17:30 | Сообщение # 15
RAP-фанат
У "БУКОВИНІ" ПЕРЕБУВАЄ ЕКС - ГРАВЕЦЬ "ТАВРІЇ" ОЛЕГ СТАФІЙЧУК

У команді другої ліги "Буковина" (Чернівці) з'явився новий гравець- захисник Олег Стафійчук. Олег народився 15 березня 1986 року. Виступав у колективах "Верес" (Рівне), "Нафком" (Бровари), "Хімік" (Красноперекопськ), "Маяк" (Сарни Рівненської області). У дублі сімферопольської "Таврії" Стафійчук грав із такими відомими футболістами, як Вадим Деонас, Олександр Головко, Андрій Смалько, Олександр Ковпак...

"БукІнфо", (с)
www.bukinfo.cv.ua

• Страница 1 из 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • 10
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026